Alltherm Verwarmingstechniek, waarom Alltherm kiezen?

Vakgeschoold personeel

Wij zijn een specifiek cv-bedrijf met vakbekwaam en ter zake geschoold personeel dat u graag van dienst wil zijn.

Al onze personeelsleden hebben/doen vakopleidingen voor gastechnische-, ventilatie en luchbehandeling en duurzame verwarmings installaties. Dit zijn pittige opleidingen van een enkele jaren. Na voltooiing hebben zij dan ook een verwarmings vakbekwaamheids diploma om u goed van dienst te kunnen zijn.

Sterkin

Omdat we vaktechnisch up-to-date zijn, zijn we aangesloten bij Sterkin, want dan pas voldoet een installateur aan de eisen van de erkenningsregeling en mag hij of zij zich presenteren als Sterkin erkend.

ALL-THERM is een gespecialiseerd cv-bedrijf

Wij staan voor een efficiënte servicedienst en borg voor de noodzakelijke nazorg aan onderhoud, storingsservice, enz. (365 dagen van het jaar). Voor uw verwarming service IJmond, Kennemerland en Haarlem en omgeving.

Alltherm ontwerpt, levert en monteert kleine en middelgrote cv-installatie met ruim 30 jaar ervaring. We hebben scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen en duizenden woningen van een centrale-verwarming of een cv-ketel voorzien. Wij doen geen specifiek loodgieterswerk zoals sanitair of lekkages aan keuken of badkamerkranen.

We promoten het gebruik van duurzame energie als sinds 1997 en zijn actief in de verkoop en montage van zonneboilers en warmtepompen.

Wilt u meer informatie? Bel: 023 – 5388 344 tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.
Alltherm – uw verwarming service IJmond, Kennemerland en Haarlem en omgeving.