Referenties t/m 2012 (tot heden, worden binnenkort toegevoegd)

2012 Villa te Aerdenhout

Mooi werk in Aerdenhout in de nieuwbouw Villa met warmtepomp, vloerverwarming en ventilatie.

2012 Herbouw clubhuis Hokeyclub H.K.S. Strawberries

In 2012 is in record tijd in het off seizoen van de hokey wedstrijden een prachtig nieuw clubhuis herrezen. Alltherm kreeg de opdracht alle W-installaties uit te voeren.

2011 Herbouw clubhuis biljartclub “onder ons”

In 2010 werd de Biljartclub “onder ons ” in Beverwijk getroffen door een alles verwoestende brand. 
Inmiddels is met verzekeringsgeld en heel veel geld van leden een prachtig nieuw clubhuis gebouwd. Alltherm heeft de W-installaties met veel duurzame energie componenten mogen aanleggen.

2011 Renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw Vincentius vereniging Haarlem

In 2011 is het gebouwen complex van de Vincentius vereniging tussen de Nieuwe Groenmarkt en de Zoetestraat grondig gerenoveerd. Naast nieuwe kantoren zijn ook vier nieuwe zorgwoningen gecreeerd.
Alltherm mocht net als 30 jaar geleden bij de vorige renovatie het werk voor verwarming en ventilatie weer uitvoeren.

2008 Villa Westerveld gerenoveerd

Al sinds Alltherm zijn eerste klus in 1990 op Westerveld mocht uitvoeren werd er gesproken over de restauratie van deze villa. Vele klussen zijn sindsdien uitgevoerd en heeft Alltherm bijna alle installaties vernieuwd. Ook het onderhoud aan cv-ketels, airconditioning en ventilatie wordt door Alltherm jaarlijks verzorgd. In die 18 jaar is de villa erg in verval geraakt maar is nu in zijn oude glorie hersteld. 
 Ook binnen zijn veel details van de oude villa behouden terwijl technisch de modernste technieken zijn toegepast. Zo heeft Alltherm de villa voorzien van verwarming en koeling met warmtepompen en wordt de ventilatie automatisch gestuurd door de luchtkwaliteit in de diverse ruimten. De warmtepompen gebruiken de buitenlucht als warmtebron, hebben een rendement van ca 380 % en is achter de villa weggewerkt achter een haag van planten.

2005 – 2010 29 verschillende woningprojecten verspreid over IJburg

In de periode 2005 tot 2011 heeft Alltherm 29 verschillende woningen op IJburg voorzien van verwarming en sanitair. De meeste van deze woningen zijn door de eigenaren in eigenbeheer gebouwd en heeft Alltherm meerdendeels installaties met warmtepomp geleverd i.p.v. de daar gebruikelijke stadsverwarming.

2000 – 2011 De Trompet Heemskerk

Dit eerste warmptepompenbedrijventerrein is in samenwerking met de gemeente Heemskerk, Kennemer Bouwgroep en Alltherm tot stand gekomen. Hierbij heeft Alltherm samen met Techneco de ontwikkeling en uitvoering van de warmtepompinstallaties voor zijn rekening genomen. Alltherm heeft daarvoor een ruime voorsprong en ervaring op het berekenen en installeren van grote en kleine warmtepompinstallaties. Vele 10 duizenden m² vloerverwarming is gelegd en meer dan 70 warmtepomp installaties zijn gemaakt. Vaak verschillend en op specifivieke eisen van de klant. Ook zijn een aantal ventilatie systemen door Alltherm uitgevoerd.

1997 zonnehuis te Haarlem

In 1997 kregen wij een aanvraag van een architect om mee te denken over een duurzaam energiehuis. Warmtepomp, zonne-energie, waterterugwinning(grijs water).

Omdat de techniek van warmtepompen nog in de kinderschoenen stond en er vrijwel geen leveranciers waren gingen wij het avontuur toch aan, realiserend dat dit de toekomst zou zijn. Wij zijn vanaf de eerste intrede van de warmtepomp betrokken geweest en hebben inmiddels tientallen grote en kleine installaties voor woningen en bedrijven aangelegd.