CV- Ketels

Alltherm heeft gekozen voor Nefit en Vaillant als huismerk. Deze keus is al 20 jaar geleden gemaakt op basis van kwaliteit en toepasbaarheid. Voor elke situatie is een passende oplossing die perfect aansluit op uw eisen en wensen, van klein appartement tot flatgebouw.

Uiteraard zijn wij hoofddealer van Nefit ( comfort dealer) en Vaillant ( V-team dealer) en hebben kennis, ervaring en bijna alle onderdelen van beide ketel merken van de afgelopen 30 Jaar op voorraad.

Neem het zekere voor het onzekere en zeg ja tegen Nefit. Net als de 2 van de 3 eigenhuis bezitters die de afgelopen jaren een HR-ketel hebben aangeschaft. Nefit biedt zoveel keus dat er altijd een oplossing bij is die perfect aansluit op uw eisen en wensen. Druk op het Nefit loge en u vind alle actuele informatie over Nefit.

Al meer dan 3,5 miljoen Vaillant toestellen zijn in Nederland verkocht. Ze zijn daarmee de eerste keuze voor veel consumenten, beleggers, installateurs en woningbouw- verenigingen.
Vaillant is dan ook het bekendste merk voor warm water en warm wonen in Nederland. Met de moderne techniek van Vaillant bent u verzekerd van optimaal comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid, lange levensduur en besparing van energiekosten.Druk op het Vaillant logo en u vind alle actuele informatie over Vaillant

STORINGSMELDERS

Zowel Vaillant als Nefit zijn gekomen met een storingsmelder. De storingsmelder zal bij een ketelstoring via een telefoonlijn melden bij de installateur.
De installateur kan hierop actie ondernemen door de klant te bellen of een monteur te sturen. Omdat niet alleen een storing gemeld wordt maar ook de status van het toestel, kan de installateur in veel gevallen meteen zien wat er loos is.

Voorlopig is het systeem alleen geschikt voor de grotere Nefit VHR 35 exclusief toestellen. Het systeem is toepasbaar op bijna alle toestellen met de nieuwe en nieuwste electronica welke in sommige toestellen al enkele jaren wordt toegepast. Wilt u meer weten dan kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten? Bel ons: 023 -5388 344. Tijdens kantooruren van maandag t/m donderdag van 7.30 tot 16.00 uur